teisipäev, 23. veebruar 2010

Lumine, lumisem, kõige lumisem ...

Lund on ikka nii palju, et tänavalt vaadates ei paista isegi kõrgem auto kuhja tagant välja.


Minu puuriidad, mille puhul ma arvan, et peaks nagu ikka "katuse" puhtaks lükkama, sest ega see kaugel ole, kui plaadid katki lähevad :))



Panen tänased pildid üles, sest ei suutnud otsustada, mida kõrvale jätta. Lubasin tütrele, et teen pilte, sest temal seal on +10, rohi roheline, krookused õitsevad ja aina soojemaks läheb. Sadas midagi vihmalaadset ning ma tegin fotod kiirelt ja panin välgu ka tööle. Et saaks aparaadi kohe hõlma alla. Kui Pärnust tulin, siis proovisin tee peal ka mõne foto teha, aga no ei saa. Seisma jääda pole võimalik, sest isagi suur maantee on ainult kitsalt kaherealine, nähtavus kuni 100 meetrit. Kui niisugusel juhul seisma jääd, siis paneb keegi nagunii tagant sisse. Teelt kõrvale minna ei julge, sest kui sinna lähed, siis sinna ka jääd. Kuni lõpuks tuleb sahk ja su lumekuhja pähe kraavi lükkab. Ühe foto ikkagi sain- passisin hetke, hüppasin autost välja, tegin klõpsu ja ruttu rooli taha tagasi ning sõitma kohe.


Õhtul kolistasin naabrinaise õues, aga kuna ma vahele jäin, siis sain kohvi :)) ja järjekordsed pildid tema lauakesest, kiigest ja šašlõkiahjust.

Kommentaare ei ole: