kolmapäev, 26. november 2008

Elagu voolukatkestus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!











Peebu aed on lund ääreni täis ja ajab üle ka.

No küll ma seda rähni püüdsin,
ikka siit ja sealt poolt.
Lumi oli põlvini, saapad lund täis,
jalad külmetasid, aga kätte sain.

Kui hommikul tööle läksin, olid elektrivõrgu mehed õues ja sättisid metsa minema. "Sa oskad neid päid küll pügada, tule lõika võsa ka!"- kutsuti mind kaasa.
Ümber Vändra oli igal pool elektrikatkestus. Meie olime siis ainukesed õnnelikud. Isagi täna, enne lõunat ei olnud Suurejõel elektrivool tagasi tulnud. No ja kui sain paar tundi tööl oldud, siis tuli ka meile see õnnis pimeduse hetk :)). Korraga ei ole kuskile kiiret- aega kui palju. Tõin kodust fotoka ja hulkusin paar tundi looduses.
See on niisugune mõnus olemine, mis ei ole planeeritud ja kui oskad vabalt võtta, siis võid täiega nautida. Ma tõesti mõtlesin ja lootsin, et ka meil alevis see voolukatkestus kestab vähemalt järgmise päevani. Niiiii mõnus kui kiiret ei ole ja midagi teha ei saa- täielik puhkus. Isegi õppida ei tahtnud sellel hetkel. Hiljem tööl olles sirutasin jalad välja ja arutlesin: "Kui nüüd õhtul Viljandisse loengusse minna ja meil ikka veel voolu ei ole, siis lähen ööseks hoopis isa juurde ja tulen alles homme tagasi." Ja nii kui ma selle lause öeldud sain, tuli elekter plaksti tagasi ja mitte kordagi, kohe mitte kordagi enam ära ei läinud.

"Mis sa unistad siin- mine aga tööle" ütles töökaaslane ja hakkas naerma. Jällegi täielik ebaõnn minu jaoks. :))

Kommentaare ei ole: